Glas

Rodenstock

Ledande inom synens värld. Rodenstock är en av världens ledande tillverkare av glasögonglas och glasögonbågar. Vilket gör Rodenstock till ett unikt varumärke inom glasögonoptik då man kan få kompletta solglasögon med styrka, dvs båge och glas från samma leverantör.

 

Varför kostar glasögon olika mycket?

Bilden till vänster visar ditt synområde genom ett högteknologist glas. Bilden till höger visar ditt synområde i ett par billigare glas som oftast erbjuds av lågprisoptiker.

Vi på brillor å sånt kan erbjuda dig båda alternativen. Vi vill att du ska känna dig trygg med din syn, så du kan köra säkert i trafiken, se detaljer i din vardag och inte bli onödigt trött för att dina ögon behöver anstränga sig mer än nödvändigt.

image003

 

Nu har Brillor å sånt möjlighet att erbjuda dig som kund ett ännu mer exakt utprovat  glas som utnyttjar din synpotential till 100%.

Med DNEye scannern kan man få fram idealiska mätvärden som beräknas för varje blickriktning och varje pupillstorlek under alla ljusförhållanden.

Resultatat av den här exakta optimeringstekniken är ett glasögonglas som ger användaren en optimal korrigering i varje blickpunkt.

Du får bättre synskärpa, kontrastseende och mörkerseende.

 

1_IMG_6114_HighRes DNEye Scanner_3634 DNEye Scanner_3640_produktfolder DNEye_3444_On

 

För att läsa mer om våra glasleverantörer klicka här: Glasleverantör