Glas

Rodenstock

Ledande inom synens värld. Rodenstock är en av världens ledande tillverkare av glasögonglas och glasögonbågar. Vilket gör Rodenstock till ett unikt varumärke inom glasögonoptik då man kan få kompletta solglasögon med styrka, dvs båge och glas från samma leverantör.  

 

B.I.G

Genom att kombinera vår DNEye Scanner med vår patenterade teknik kan vi fastställa alla relevanta biometriska data. Dessa data används för att skapa en unik biometrisk ögonmodell. Utifrån denna modell kan vi sedan beräkna ett glas som uppfyller individens behov på mikrometernivå. Vi kallar detta DNEye PRO-teknik och Rodenstock är den enda glastillverkare som direkt kan överföra alla mått till glasproduktionen. Dessa glas ger människor den skarpaste möjliga synen i alla blickriktningar och på alla avstånd, både i glasögonens periferizoner samt på nära, mellan och långt avstånd.

Klicka på bilden nedan och se hur tekniken funkar!

 

 

Är du också trött på att putsa dina glasögon? Då har vi lösningen för er.

Tack vare den nya ytbehandlingen X-tra Clean från Rodenstock behöver du inte putsa dina glasögon lika ofta.

Den avgörande faktorn är finishen. Det vill säga det yttersta skiktet på glasets båda sidor hos våra glas med premiumytskikt. Tack vare den extremt glatta ytan fastnar knappt någon smuts och skulle glasen bli smutsiga är de mycket lätta att rengöra.

Likt en nyvaxad bil rinner vatten och smuts av ytan utan att få fäste och är extremt lätta att hålla rena.

TRYCK PÅ PLAY OCH SE HUR X-TRA CLEAN FUNKAR!

 

 

Varför kostar glasögon olika mycket?

Bilden till vänster visar ditt synområde genom ett högteknologist glas. Bilden till höger visar ditt synområde i ett par billigare glas som oftast erbjuds av lågprisoptiker.

Vi på brillor å sånt kan erbjuda dig båda alternativen. Vi vill att du ska känna dig trygg med din syn, så du kan köra säkert i trafiken, se detaljer i din vardag och inte bli onödigt trött för att dina ögon behöver anstränga sig mer än nödvändigt.

image003

 

Nu har Brillor å sånt möjlighet att erbjuda dig som kund ett ännu mer exakt utprovat  glas som utnyttjar din synpotential till 100%.

Med DNEye scannern kan man få fram idealiska mätvärden som beräknas för varje blickriktning och varje pupillstorlek under alla ljusförhållanden.

Resultatat av den här exakta optimeringstekniken är ett glasögonglas som ger användaren en optimal korrigering i varje blickpunkt.

Du får bättre synskärpa, kontrastseende och mörkerseende.

 

1_IMG_6114_HighRes DNEye_3444_On

 

För att läsa mer om våra glasleverantörer klicka här: Glasleverantör